Horoscop Dragoste Leu 2013

Horoscop 2013 Leu Dragoste şi Relaţii

Începi anul 2013 cu Neptun poziţionat în Casa Intimităţii, inspirându-te să cauţi intimitatea şi profunzimea în relaţia cu persoana iubită. Însă ar fi bine să te fereşti de tendinţa de idealizare, căci ar putea sa te conduca la dezamăgire. Nu îţi fă griji dacă nu reuşeşti peste noapte sa stabileşti o conexiune profundă cu persoana dragă! Procesul de experimentare a conexiunii profunde este unul pe termen lung, pe măsură ce Neptun se deplasează de-a lungul acestui segment al vieţii tale.

Horoscop 2013 Leu DragosteAnul 2013 ar putea fi unul destul de interesant pentru viaţa ta amoroasă, dar este posibil să nu fie exact aşa cum te-ai aştepta. Intr-un horoscop 2013 Leu de dragoste, primele luni ale anului ar putea fi cele mai active atunci când vine vorba despre dragoste. Asta nu înseamnă că restul anului nu îţi va aduce nimic în planul relaţiilor şi iubirii, însă în perioada ianuarie-martie  iti vei concentra cel mai mult atenţia asupra iubirii şi parteneriatelor. Încă de la mijlocul lunii ianuarie este posibil să-ţi pui câteva întrebări serioase despre relaţia ta, dacă eşti cu persoana cu adevărat potrivită pentru tine. Apoi, guvernatorul tău planetar, Soarele cel radiant, va străbate Casa Relaţiilor tale, astfel încât, din 20 ianuarie şi până prin 19 februarie, poţi obţine o perspectivă mai clară asupra relaţiei de cuplu. Începând cu ziua de 19 februarie Saturn îşi va începe mersul retrograd şi timp de câteva luni este posibil să te simţi mai detaşat din punct de vedere emoţional de persoana iubită şi să tânjeşti mai mult după căldură si apropiere sufletească.

21 februarie este o zi mare pentru dragoste. Soarele cel inimos se unește cu Neptun cel visător, permiţându-ţi să te conectezi la un izvor de sentimente puternice. În cazul în care în perioada 24 februarie-18 martie partenerul îţi propune un angajament pe termen lung, ar fi bine să iei în calcul posibilitatea de a amâna decizia până târziu, în martie. Mercur va fi retrograd timp de trei săptămâni, și este foarte posibil să nu ai încă toate informațiile de care ai nevoie. E mai bine să nu-ţi asume angajamente importante până când Mercur se va întoarce din nou în mers direct. Bifează data de 29 martie în calendar, atunci când Soarele luminos se va uni cu Venus cea graţioasă şi cu Uranus cel surprinzător. Ai putea fi surprins de meandrele pe care o ia relaţia!

Citeste si Horoscopul dragostei zilnic pentru zodia LeuHoroscop Dragoste Leu